Pildid: Cambridge`i hertsoginna demonstreeris Bhutanis vibulaskmisoskust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti kuninglik paar, prints William ja ta naine, Cambridge`i hertsoginna Catherine on visiidil Indias ja Bhutanis, kus nad kohtuvad nii riigijuhtidega kui ka osalevad mitmesugustel sündmustel.

Täna demonstreerisid William ja Catherine oma oskusi Bhutani pealinnas Thimphus bhutaanlaste  rahvusspordialal vibulaskmises, edastab Daily Mail.

Bhutani vibud ja nooled on Euroopa vibudest ja nooltest erinevad ning võistlustel tuleb tabada 145 meetri kaugusel asuvat puidust sihtmärki.

William ja Catherine said olla märgile mõnevõrra lähemal, kuid kahjuks ei tabanud nende nooled sihtmärki.

Briti meedia arvates oli Catherine`i etteaste tähelepanuväärne, kuna ta kandis vibu lastes kontsakingi ja pikka kitsast Bhutani traditsioonilist seelikut. Ega Williamil kergem olnud vibu lasta, sest tal oli seljas ülikond.

Maailma meediasse jõudnud fotodelt on näha, et nii Williamile kui ta naisele meeldis vibulaskmine, sest see pani nad naerma.

Briti kuninglikku paari võõrustab Bhutani kuningas Jigme Khesar Namgyel Wangchuck  ja kuninganna Jetsun Pema, kelle meedia on ristinud «Ida Williamiks ja Kate`iks».

Catherine`i Bhutani seeliku kanga kudus bhutaanlane Kelzan Wangmo ja see saadeti Londonisse, kus sellest hertsoginnale seelik õmmeldi.

William ja Catherine saabusid India ja Bhutani visiidile 10. aprillil ja nad lendavad kodumaale Ühendkuningriiki tagasi 16. aprillil.

Seega on nad kohal, kui Williami vanaema, kuninganna Elizabeth II tähistab 21. aprillil oma 90. juubelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles