Cambridge´i hertsoginna Catherine avaldas oma imekauni figuuri saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain's Prince William, along with his wife Kate, the Duchess of Cambridge walk as they pay tribute during a visit to Gandhi Smiriti, an Indian museum dedicated to Mahatma Gandhi in New Delhi, Monday, April 11, 2016. (Prakash Singh/Pool photo via AP)
Britain's Prince William, along with his wife Kate, the Duchess of Cambridge walk as they pay tribute during a visit to Gandhi Smiriti, an Indian museum dedicated to Mahatma Gandhi in New Delhi, Monday, April 11, 2016. (Prakash Singh/Pool photo via AP) Foto: Prakash Singh/AP

Cambridge´i hertsoginna Catherine, endine Kate Middleton, avaldas India visiidi ajal oma imekauni saleda figuuri saladuse, ja see polegi nii üllatav!

Cambridge´i hertsoginna avaldas esmaspäeval, 11. aprillil fännile Indias, kuidas ta pärast prints George'i ja printsess Charlotte'i sündi oma beebikilodest vabanes, vahendab Us Weekly.

Professor Bulbul Dhar-James'i küsimusele vastas hertsoginna, et ta jookseb oma laste järel ning see hoiab teda vormis.

Foto: Michael Dunlea/PA Wire/Press Association Images

Professor uuris ka, ega hertsoginna pole väsinud ohtralt naeratamisest ja kuidas ta suudab nii rõõmus olla. Naine vastas, et see pole talle mingi probleem, sest teda ümbritsevad  soojad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles