Kristina Tennokese ja Lauri Pedaja tantsutrenne vanusevahe ei sega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS
Saates «Tantsud tähtedega» koos endast kümme aastat noorema Lauri Pedajaga võistlema hakkav Kristina Tennokese on valikuga rahul, öeldes, et tema eelmised tantsupartnerid Dag Hartelius ja Aivar Riisalu olid liikumiselt väga sarnased, Lauri on aga aktiivne noor inimene.

Rahul on ka filmis «Klass» üht peaosa täitnud 21-aastane Pedaja, kelle sõnul pole tantsupaari vanusevahe mingi näitaja, kuna nii tema kui Tennokese on kohati mõnusalt lapsemeelsed ja seetõttu saadakse väga hästi läbi, kirjutab SL Õhtuleht.

«Muidugi kui mul vahepeal tuju ära on, siis olen tõsisem ja keskendun rohkem, aga lõpuks läheb ikka läbuks ära ja ongi korras!» kirjeldas Pedaja tantsupaari treeninguid.

«Võib-olla mõned vaatavad kõrvalt, et kogu aeg vaidlevad ja kaklevad,» lisas näitleja, vihjates enda ja Tennokese emotsionaalsetele sõnasõdadele, mis tegelikult endast aga tülisid ei kujuta, kuna mõlemad on lihtsalt väga temperamentsed.

Pedaja sõnul kaalus ta saates osalemist umbes viis minutit, kuid peab saadet siiski suureks väljakutseks, kuna talle on sageli mõista antud, et ta ei oska tantsida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles