ERKI Moeshow finaalkollektsioon TOKYOTO

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow finaalkollektsioon TOKYOTO
ERKI Moeshow finaalkollektsioon TOKYOTO Foto: ERKI

ERKI Moeshow finaalkollektsiooni TOKYOTO autor Kirke Talu on sündinud 10. mail, aastal 1996. Hetkel tudeerib ta Eesti Kunstiakadeemias I kursusel nahakunsti eriala.

Foto: ERKI

Kollektsiooni kirjeldus

TOKYOTO on Põhjamaisest kargusest ja kimono lõikest inspireeritud oversized jakkide kollektsioon. Eesmärgiks on luua jakke, mis sobivad kandmiseks erinevate kehatüüpidega naistele ja samaaegselt lisavad taskute ja rippuvate kottide näol praktilisust.

Pealtnäha lihtne T-kujuline kimono on viidud järgmisele tasandile, et saada kaasaegsed ja omapärased lõiked. Jakkide ühiseks jooneks on taskute rohkus, karabiinide küljes rippuvad kotid, rihmad, taskute stiilis seljakotid ja väljalõiked. Värvideks on must ja khaki. Kõik jakid on vooderdatud, sobivad kandmiseks soojematel kevadpäevadel, suveõhtutel ja ka varasügisel.

Foto: ERKI

Inspiratsioon kollektsiooni loomiseks tekkis klassikalise kimono lõikest. Algselt oli vaid idee teha kimonolõikeline jakk, mis viis aga hoopis keerukamate lõigete ning uute ideede tekkimiseni.

Foto: ERKI
Foto: ERKI
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles