Mallukas ootab oma järeltulijale maailma ilusamaid tüdrukutenimesid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street tantsukooli tantsijad pidasid Viru Keskuses maha tänavatantsu lahingu.
Kohal oli ka staarblogija Mallukas
JJ-Street tantsukooli tantsijad pidasid Viru Keskuses maha tänavatantsu lahingu. Kohal oli ka staarblogija Mallukas Foto: Cloud Media

Tuntud blogija Mallukas teatas mõni aeg tagasi, et ootab last ning nüüd avaldas naine ka järeltulija soo.

«Nagu ma olen sada korda maininud, siis minu sisetunne ei öelnud mitte midagi,» kirjutab Mallukas oma blogis, et kui tema ei osanud lapse sugu ennustada, siis tema kaasa Kardo teadis juba ette, et tulemas on teine tüdruk.

Läinud arsti juurde, sai Mallukas teada, et oodata on teist tüdrukut ning nüüd ootab ta kõigi lugejate pakkumisi nimele.

«Tüdrukule ei ole mul loomulikult mitte ühtegi nimeideed, seega ootan maailma ilusamaid tüdrukutenimesid. Mulle meeldib kui nimi on varakult olemas, siis on inimest ikka kuidagimoodi kutsuda kah. Mari nimi sai ju välja mõeldud 5dal kuul – ma ei ole kunagi olnud selle meelelaadiga, et ootan kuni välja kargab ja vaatan näkku,» lisas naine, et ei soovi nimesse ka võõrtähti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles