Fopaa! Pestohv! ständappkomöödia-šõu naerutab Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Naan.
Mattias Naan. Foto: Kert Kruusakivi

Tallinnas 2013. aastast täissaalidele esinenud üritustesari Fopaa! tuleb esmakordselt Tartusse ning annab 12. mail Athena keskuses oma parimatest ja naljakamatest paladest koosneva täispika pestohv-šõu. 

Üles astuvad seitse ständappkoomikut:

Heidi Toome 

Andrus Purde

Kadri-Maria Mitt

Märt Koik

Kaarel Nõmmik

Tigran Gevorkjan

Mattias Naan

Teemadevalik, mida käsitletakse, on lai: alates maailma loomisest kuni naiste ja meeste võrdõiguslikkuse, eestlaste eripärade, kinnisvaratrendide ja alkoholi tarbimisharjumusteni. Kõike seda loomulikult teravalt, tabavalt ja naljakalt. 

Foto: Kert Kruusakivi

Fopaa! eestvedaja Kaarel Nõmmik kommenteerib toimuvat järgnevalt: «Edendamaks kohalikku eestikeelset ständapi- ja naljaskeenet, hakkasime 2013. aastal korraldama üritusi, kus on saanud üles astuda kõik soovijad, kes tahtnud end selles vallas proovile panna. Need kolm aastat on olnud Fopaa! jaoks menukad ja tormilised ning šõud Tallinna klubides Kelm ja Sinilind ning viimati ka Von Krahli teatris on alati kõik viimseni välja müüdud. Nüüd soovime vallutada ka Tartu ja kallid lõunaosariiklased ongi 12. mail oodatud Athena keskusesse, et sellest naljakast spektaaklist osa saada!»

Fopaa! Pestohv! Tartu piletid hinnaga 10 eurot müügil alates 7. aprillist 2016 Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja veebilehel www.piletilevi.ee. Pileti hind ürituse õhtul kohapealt 12 eurot. Uksed avatakse kell 19.00, šõu algus kell 20.00, kestus orienteerivalt 2 tundi ja 30 minutit. Etendus on vaheajaga.

Foto: Kert Kruusakivi

Fopaa! on naljaõhtute sari, mis keskendub eestikeelsele ständapp- ja niisama-komöödiale. Üritused väljamüüdud saalidele on siiani toimunud Tallinnas klubides Kelm, Sinilind ja Von Krahl ning möödunud augustis anti plahvatuslik Arvamusfestivali lõpušõu Paide Vallimäel. 12. märtsil 2016 tuleb Fopaa! esmakordselt Tartusse, kus Athena keskuse kinosaalis võetakse kokku kolme aasta pikkune naljakas minevik.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles