Suur pildigalerii: Pärnu peakokkade suurejooneline gaala

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peakokkade Gala on Pärnu Restoranide Nädala, mis leiab aset 2.-10.aprill, kõige pidulikum osa, kus kokad saavad lasta fantaasial lennata ja kasutada põnevamaid tooraineid, kui igapäeva menüü valmistamisel. Kohalikest maitsetest inspireeritud kuuekäigulise õhtusöögi valmistasid 12 Pärnu peakokka restoranidest Eagle, Embecke, Jahtklubi, Kalamajakas, Noot, Piparmünt, Raimond, Strand, Tervis, Tervise Paradiis, Lime Lounge ja Villa Wesset.

Foto: Silver Gutmann

Saabudes serveeris restoran Raimondi peakokk Marko Lumera suupisteid, mida pakuti ka sel aastal presidendi vastuvõtul.

Sinna kõrvale pakuti kohalikku Tori Jõesuu Siidritalus šampanjameetodil valmistatud kuiva õunasiidrit. Õhtu jooksul serveeriti nii kohalikest toorainetest valmistatud roogi, kui ka eksootilisemat elamus merisiilikute näol. 

Foto: Silver Gutmann

Pärnu Restoranide Nädal toimus 2.-10. aprillil 2016, eesmärgiga tutvustada Pärnu restorane nii eestimaalastele kui ka lähinaabritele, et elavdada kohalike elanike restoranide külastusi.

Osalevad restoranid pakkusid kampaanianädalal 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 eurot ja 3-käigulist õhtusööki hinnaga 15 eurot. Osales 21 restorani. 

Vaata mahukat pildigaleriid ja videot sündmusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles