Soovid Tallinnas nautida maailma parimat kohvi, aga palun!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ilmselt on pealinlastele ja külalistele juba teada Tallinna Telliskivi Loomelinnakus asuv restoran Trühvel, mis sai hiljuti tunnustuse Tallinna parima lõunasöögikohana. Sama katuse all aga asub ka The Brick Coffee Roastery röstla, kus suurte kogemustega roastmaster Henry Politanov röstib parima tehnika kaasabiga otse farmeritelt tarnitud rohelisi Arabica kohviube, muutes need aromaatseteks pruunideks kohviubadeks, parima kohvi lähteaineks. 

Foto: Rasmus Kooskora

Röstlasse otse Kolumbiast, Keeniast ja teistest kohvimaadest saabuvad oad on käsitsi ja väikestes kogustes korjatud, mis võimaldab juba istanduses välja valida kvaliteetsemad kohvioad, mis mõistagi muudavad sel teel saadud kohvi ka kallimaks, aga ka maitsvamaks. 

Otsesidemed on hea kvaliteedi aluseks. Röstimismeister Henry Politanovi käe all avanevad kohviubade aroomid ja tekib maitsete bukett, säilitades seejuures kõik sordile iseloomulikud parimad maitseomadused. 

Foto: Rasmus Kooskora

Röstla toodangust võib elamuse saada juba restoranis Trühvel, kuid neid saab tellimusel ka koju, ettevõttesse või oma söögikoha tarvis osta — selleks tuleb vaid kohale minna, meelepärane kohv välja valida ning parim kohv saabub tellijani sel moel, kuidas ta ise soovib.

Pakendid on 250 gramm ja 1 kilogramm ning firma tarnib igal päeval päev varem tellitud koguse. "Pakume alati kvaliteetseid kohviube ja meeldejäävaid maitseelamusi," ütleb The Brick Coffee Roastery ennast tutvustades. 

Foto: Rasmus Kooskora

Kohvi pole ammu enam lihtsalt kohvi, hea tassitäis kohvi võrdub hea emotsiooniga ja me kõik elame selleks, et elus võimalikult palju häid emotsioone kogeda. Kõik kohvisõbrad on oodatud Telliskivi tänavatele parimate maitsete järele!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles