Video! See on sinu võimalus! ERKI Moeshow modellicasting juba sellel nädalavahetusel

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2015 - parimad moeampsud
ERKI Moeshow 2015 - parimad moeampsud Foto: Dmitri Korobtsov

Tuleval laupäeval, 16. aprillil, toimub Solarise keskuse 0-korrusel ERKI Moeshow 2016 modelli-casting. Üritus algab kell 12.00 ning orienteeruv lõppaeg on 18.00.

Nädal on möödas, nädal veel jäänud. Modellicastingule on registreerunud juba ligi 50 modelli, kellel kõigil on võrdne võimalus osutuda valituks ning särada 21. mail show lavalaudadel. Kui oled silmapaistev, enesekindel ning naudid tähelepanu, võib ERKI olla just Sinu hüppelauaks moemaailma!

Castingule on oodatud neiud, kel pikkust vähemalt 173cm ning noormehed alates pikkusest 180cm. Osalejatel palume tulla lihtsas riietuses, puhaste juustega ja ilma meigita. Neiud peavad kaasa võtma ka kõrged kingad.

Modellid paneb laval liikuma tantsija ja koreograaf Alice Aleksandridi ning ürituse kulgu juhib professionaalne modell Siim Kingu.

«ERKI Moeshow’l olen käinud viimased kolm aastat, kuid seni vaid pealtvaatajana. Tänavu otsustasin aga kõhklused ja hirmud kõrvale jätta ning oma mugavustsoonist välja astuda. ERKI’le pääsemine oleks suurepärane võimalus areneda ning kohtuda uute ja huvitavate inimestega, samuti saamaks osa millestki nii vägevast, mida olen juba kolm aastat ise suurte silmadega imetlenud!» lausus Nataly Kivimäe selgituseks, miks ihaldab ta pääset ERKI lavalaudadele.

ERKI Moeshow toimub sellel aastal 21. mail Kultuurikatlas. Modellicastingule, mis leiab aset 16. aprillil kell 12.00 Solarise keskuse 0-korrusel, saab registreeruda ERKI Moeshow 2016 koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles