Khloe Kardashian andis lõpuks alla: ma ei suuda Lamari aidata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom ja Khloe Kardashian oma esimesel pulma-aastapäeval 2010. aastal
Lamar Odom ja Khloe Kardashian oma esimesel pulma-aastapäeval 2010. aastal Foto: Vida Press

Teletäht Khloe Kardashian andis mõista, et ta on loobunud abikaasa Lamar Odomi parandamisest.

Khloe tegi emotsionaalse postituse, milles rõhutas, et inimest, kes ennast aidata ei taha, ei suuda aidata ka keegi teine.

«Peame lõpetama teiste probleemide enda omaks tegemise. Inimese armastamine ei tähenda seda, et peame oma õlul kandma kogu tema koormat,» seletas Khloe. «Enda lootusi ja unistusi teisele peale surudes võõrandad teda endast ja tood esile veelgi sügavamad probleemid. Nii võib juhtuda, et tagasiteed enam ei tekigi.»

Khloe katkestas lahutusprotsessi, kui Lamar eelmise aasta lõpus uimastite tõttu ühes Nevada bordellis peaaegu teise ilma läks. Koomas viibinud mees ärkas lõpuks ning tal oli suur ajukahjustus, kuid Khloe püsis terve selle ajal tema kõrval. 

Lamar naasis endise elustiili juurde peaaegu kohe, kui oli jalule saanud. Khloele oli ilmselt viimaseks piisaks see, kui Lamar eelmisel nädalal San Fernando Valley baaris joomas tabati.

Khloe otsustas sellest teada saades lahutusega edasi minna. Nüüd tundub, et ta peab Lamari lootusetuks juhtumiks. «Ära kaota iseennast, püüdes parandada midagi, mis mõeldud katki olema,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles