Näitleja Marta Laan naudib vallalise põlve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Laan.
Marta Laan. Foto: ttv

Marta Laan naudib vallalise põlve ja naudib erinevaid rolle "Mulle meeldib vanamuti grimm, kuid drastiliselt muuta end rolli nimel, näiteks 50 kilo juurde võtta, seda veidi pelgaks!"

Foto: ttv

Stiilistuudio toob ekraanile põnevad teemad ja persoonid ja sel pühapäeval kell 19.30 teeb Tallinna TV juttu meeste kosmeetikast ja näitab, kuidas üks õige habemehooldus käib.

Foto: Erlend Štaub

Käiakse kaameraga ka Anu Saagimi kannul fotosessioonil Ülemiste keskuses, maherõivaste kaupluses LAV ORGANIC LIFESTYLE, kus esmakordselt Eestis on võimalik teadlikul inimesel valida maitsekaid ja stiilseid mahepuuvillast, bambusest ja kanepist kauneid rõivaid.

Meigitoolis troonib Draamateatri hõivatuim näitleja, kaunimast kaunim Marta Laan. Marta räägib meile, mis ta vabal ajal armastab teha ja mida ta kunagi oma välimusega ei teeks. Kui tähtis on tema jaoks trenn ja millised on näitlejanna lemmikuimad ilutooted. 

Hetkel naudib Marta vallalise põlve ja pühendub sajaga näitlejatööle. 

Vaata saadet sel pühapäeval 10.04 kell 19.30 TTV

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles