Vaata, milline näeb välja üks Eesti ilusamaid golfiväljakuid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaata, milline näeb välja üks Eesti ilusamaid golfiväljakuid - Pärnu lahe ilusaima ranna Valgeranna vahetus läheduses asub 18-rajaline golfiväljak White Beach Golf
Vaata, milline näeb välja üks Eesti ilusamaid golfiväljakuid - Pärnu lahe ilusaima ranna Valgeranna vahetus läheduses asub 18-rajaline golfiväljak White Beach Golf Foto: Steve Carr

Pärnu lahe ilusaima ranna Valgeranna vahetus läheduses asub 18-rajaline golfiväljak White Beach Golf.

Foto: Steve Carr

Lisaks väljaku kõrval looklevale Audru jõele võib sealt leida hulgaliselt tehisjärvekesi, mille pinnasest on tekitatud voolavad künkad, mis toovad mängu põnevust ja pakuvad mängijaile silmailu.

Foto: Steve Carr

Väljak on avatud olenevalt ilmaoludest aprillist novembrini, kuid tänavu mängisid golfarid seal lausa uue aasta esimesel hommikul kell 10 ning tähistasid mänguga ka vastlapäeva.

Foto: Steve Carr

Väljaku on projekteerinud Kosti Kuronen ning selle ehitust alustati sügisel 2002, täismõõtmeline golfiväljak avati 1. juulil 2005.

Foto: Steve Carr

Tegemist on links-tüüpi väljakuga, mis sobib ideaalselt mängimiseks ka algajatele.

Foto: Steve Carr

Valgeranna on väga looduslähedane golfiväljak, kus ei puudu omad luigedki.

Klubirahvas on nii pärnakad kui ka kaugemate paikade inimesed ning klubihoone koos restoraniga annavad võimaluse ennast pärast mängu värskendada. Tänavune ürituste kava toob golfarid Valgerannale lausa igal suvisel nädalavahetusel ja miks mitte ka nädala sees. 

Foto: Steve Carr

Ära karda golfimängu, golf on lahe ja Valgeranna golfiväljaku inimesed kustutavad teie eelarvamused ja hirmud, mis muidu golfiga ikka kaasa käivad!

Foto: Steve Carr
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles