Kurb, aga tõsi, tõsi, aga kurb: Tõnis Niinemets kardab purjus naisi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets (28) on meile tuttav televiisorist, ajalehtedest ja uudisteportaalidest – ta ei ole jäänud vist kellelgi märkamata. Küll võib paljudele tulla uudisena, et võimsa kiirusega orbiidile lennanud komöödianäitleja on pärit Rakverest. Siin esitles ta ka oma uut monotükki “Ämbrisse astumise ajastu”.
Tõnis Niinemets (28) on meile tuttav televiisorist, ajalehtedest ja uudisteportaalidest – ta ei ole jäänud vist kellelgi märkamata. Küll võib paljudele tulla uudisena, et võimsa kiirusega orbiidile lennanud komöödianäitleja on pärit Rakverest. Siin esitles ta ka oma uut monotükki “Ämbrisse astumise ajastu”. Foto: Marianne Loorents

28-aastane näitleja Tõnis Niinemets, kes on hakkama saanud oma esimese stand-up tükiga ning kes on meile tuttav telesaatest «Suur komöödiaõhtu», rääkis, milliseid naisi ta kardab.

Niinemets, kes on suhtemees, paljastas ajakirjale Buduaar, mis on tema jaoks naiste juures täielik turn-off. «Ma kardan purjus naisi,» vastas ta. 

Kurb, aga tõsi, naised, tõsi, aga kurb!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles