Kuidas veeta unustamatu aastavahetus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja Playboy Eestisse tulekule pühendatud Playboy riiete ja aksessuaaride moeshow 9. augustil klubis BonBon.
Ajakirja Playboy Eestisse tulekule pühendatud Playboy riiete ja aksessuaaride moeshow 9. augustil klubis BonBon. Foto: Ardo Kaljuvee

"Aastavahetused on mul olnud nii igavad, et midagi ägedat polegi teinud, mida esile tõsta. Ikka üks ja sama - sõbrad koos ja kellegi juures. Aga sel aastal võiks midagi uut ja huvitavat teha", pajatas õnnetu tantsustaar Mairold Millert hiljuti Buduaarile ning kuulutas avalikult, et on avatud kõigile põnevatele pakkumistele.


Mairold oli näiteks ka üks neist, kes pärast pühalikku jõuluõhtut perega, linna peale uitama läks. "Jõulud veetsin nii pere seltsis, kui ka ööklubides, sest ma lihtsalt ei suuda kodus istuda," pajatas Mairold.

Ka aastavahetuseplaanid on Mairoldil veel hägused ning ta on enda sõnul avatud  kõikidele pakkumistele. "Aastavahetused on mul olnud nii igavad, et midagi ägedat polegi teinud, mida esile tõsta. Ikka üks ja sama - sõbrad koos ja kellegi juures. Aga sel aastal võiks midagi uut ja huvitavat teha.

"Praegu veel plaane pole ja arvan, et 31. detsembril tõusen ja säran ning vaatan edasi, mis saab, nii et kui kellelgi on mingeid häid ideid, andke tuld!," õhutas Mairold.

Aastavahetuse sensuaalseima peo korraldab näiteks Playboy Eesti ööklubis CatHouse! Sel korral külastavad linna seksikaimat pidu Scandal Beauties eesotsas supermodell Moa Johanssoniga. Õhtu tuleb seda pidulikum, sest 31. detsember on ka Moa sünnipäev, mida seekord peetakse just Eestis ja koos Playboyga.

Aga riiklik aastavahetuse pidu toimub tänavu rahvusooper Estonia esisel Teatri väljakul, et tähistada saabuvat kultuuripealinna tiitlit ja Eesti üleminekut Euroopa ühisrahale.

Kindlasti on ka paljudel teist plaanid juba aastavahetuse möödasaatmiseks paigas. Kes veedab selle koos sõpradega pummeldades, kes pereringis teleriekraani ees, hea ja paremaga maiustades.

Kuid kindlasti on ka neid, kes plaanide tegemise hooletult viimasele minutile jätnud ja nüüd, päev enne suurt pauku, meeleheitel väärilist vana ärasaatmist ja uue vastuvõtmist planeerida püüavad.  

Anna nõu, mida viimasel sekundil veel ette võtta, et järjekordne aastavahetus vägisi kiiva ei kisuks! 

Oma geniaalsed ideed pane palun kirja meie kommentaariumisse. Parimate ideede genereerijate vahel loosime välja tasuta Playboy fotokoolituse veebruaris. Millega täpsemalt tegu, vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles