Galerii ja video! Hollywoodi stsenarist Mick Rossi esitles koos Henrik Normanniga värsket käsikirja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi stsenarist Mick Rossi esitles täna Hotell Old Town Maestros mängufilmi «Tõde peitub vales» (The Truth Within The Lie) stsenaariumit.

Henrik Normanni ja Kati Jägeli ideel ning ettepanekul saabus hiljuti Eestisse Hollywoodi stsenarist ja näitleja Mick Rossi ning tänaseks on temaga koostöös valminud täispika mängufilmi stsenaarium.

Mick Rossi on näitleja, stsenarist, produtsent ja muusik. Tema karjäär algas Inglismaal, Manchesteris, teismelisena asutatud kultusbändis Slaughter and the Dogs. SATD näitas teed paljudele hilistematele punkbändidele ning nendega on koos mänginud nii Sex Pistols, The Clash kui Talking Heads. Näitlemist õppis Rossi tuntud BBC režissööri ja näitleja Keith Alleni käe all.

Pärast mitmeid lavatükke («Clockwork Orange», «The Indian Wants the Bronx», «Dog Man's Last Stand») siirdus Mick Hollywoodi. Mick on kirjutanud stsenaariume teiste hulgas koos Gabriel Byrne'i, Joanne Whalley ja Patrick Berginiga. Micki sulest tulnud ja tema poolt produtseeritud linateoste seas on Lionsgate'i hitt «Played», kus mängivad Rossi kõrval ka Val Kilmer, Gabriel Byrne ja Vinnie Jones ning mis võitis parima filmi auhinna Hollywood Film Festivalil ja parima stsenaariumi auhinna Malibu International Film Festivalil; koos režissöör Philip Guzmaniga kirjutatud/produtseeritud noir-stiilis mitmekordselt auhinnatud põnevik «2:22», kus Byrne ja Kilmer samuti kaasa lõid ning kõige värskem Guzman-Rossi duo poolt loodud psühholoogiline thriller «A Kiss and a Promise».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles