Kullaproov: Uno Loop ja Maarja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Loop Club Angelis
Uno Loop Club Angelis Foto: Elmo Jõeleht

Eesti Kontserdi aastalõpugalal Kullaproov /585/ kõlavad legendaarsed laulud, mida pole lavadel esitatud oma paarkümmend aastat.

 

Uno, oled laulnud meile kõigile väga armsakas saanud Mis värvi on armastus peaaegu eluaeg ja paljude erinevate partneritega. Nüüd siis Maarjaga. Missugused ootused-tunded valdavad sind seejuures täna ja praegu?

«Laulu Mis värvi on armastus ei ole ma kunagi duetina esitanud, ikka üksi. Nüüd ootab ees väga huvitav kogemus laulda seda koos Maarjaga, kes on väga tugev isiksus ja tubli ning kaunis inimene. Ootan seda kohtumist peaaegu nagu esimest.»

Maarja: «Selle loo laulmisest koos Unoga ei ole ma osanud unistadagi. See on tõeliselt tore võimalus laulda nii kuulsat ja armastatud lugu koos originaalesitajaga.»

 

Eesti Kontserdi aastalõpugala Kullaoroov /585/ toimub Nokia Kontserdimajas neljapäeval, 30. detsembril algusega kell 19. Meie heliseva kullafondi uksi paotavad ligi 40 Eesti tipp-muusikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles