Lauljatar Keit Triisa algatas uue üritustesarja ja kutsub koos Orelipoisiga VAIB’ima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Butterfly lounge’is lahutasid meelt DJ Widenski ja Keit Triisa
Butterfly lounge’is lahutasid meelt DJ Widenski ja Keit Triisa Foto: Andrei Ozdoba

Reedel, 8. aprillil, algusega 19.00 leiab aset uue üritustesarja teine tulemine. Muusikat teeb kõigi poolt armastatud Orelipoiss ning hubast atmosfääri pakub Telliskivis asuv Urban Yogini Õnne Laboratoorium.

VAIB Entertainment on loodud kahe noore naisterahva poolt. Keit Triisa, kes varem usinalt laulmisele pühendunud ning Marianne Karu, kes Viinis poliitantropoloogia kõrghariduse saanud, otsutasid luua midagi uuenduslikku ja ägedat. “Idee sündis soovist pakkuda personaalset meelelahutuslikku kogemust, kus vastupidiselt massiüritustele on rõhk kvaliteedil ja isiklikul puudutatusel”, sõnab Karu. 

VAIB Entertainment toob teieni üritused ja muusikaõhtud, mida iseloomustavad maitsemeelte virgutus ning ebatavalised asukohad – olgu nendeks kodud, stuudiod, galeriid või kontorid. 

Foto: Jelena Rudi

VAIB'i üritustel saab kolada mööda vanalinna pööninguid, uudistada kalamaja joogastuudiotes või piiluda teiste elutuppa ning seejuures nautida Eesti muusikamaastiku pärle. 

“Soovime pakkuda kvaliteetset meelelahutust! Meie loome atmosfääri, kutsume külla head muusikud, valmistame hõrgud suupisted ja valame pokaalid täis kvaliteetset veini. Ideaalseks VAIB’iks on siiski vaja inimesi, kes seda kõike nautida soovivad. Meie eesmärk on külalisi kohelda nii, nagu nad oleksid meie sõbrad”, lisab Keit Triisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles