Helen Adamson rääkis, milline tema depressioon välja nägi: sõin rämpstoitu ja vaatasin seebikaid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELU 24 LIVE: Helen Adamson külas Anu Saagim`il 07.04.2016
ELU 24 LIVE: Helen Adamson külas Anu Saagim`il 07.04.2016 Foto: Viktor Burkivski

Helen Adamson, kes on kuskil aastakene avalikkuse silma eest peidus olnud, andis Elu24-le laivi, kus vesteldes Elu24 peatoimetaja Anu Saagimiga, paljastas ta, milline tema depressioon välja nägi. 

Kuidas see depressioon välja nägi? «Mul oli tihti nii, et ma vaatasin oma päevakava ja mõtlesin, et «issand, ma ei taha seda päeva üle elada.» Mõtelsingi, et «selle teen ära ja selle teen ära ja siis saan koju minna.» Ma ei saanud kohustusi ära jätta. Neid päevasid, kus ma sain kodus olla ja mitte midagi teha, neid oligi vähe. Sõin kartulikrõpse ja rämpstoitu ning vaatasin seebikaid ja Family Guy'd. Ma ei vaadanud tõsise sisuga filme. Sain aju välja lülitada,» rääkis lauljanna. 

Helen Adamson viimased aasta aega nii tihedalt laulmisega ei tegelenud, nüüd töötab ta täiskohaga LG Electronicsis koolitusjuhina. 

«Ma ei täitnud endale seotud ootusi, tehes albumit. Inimesed ei tohiks pettuda, kui nad ei saavuta seda mida nad tahavad,» leidis Helen ja rääkis, et ta käib praegu psühholoogi juures. Neiu lisas, et ta proovis isegi anti-depressantide söömist, kuid tema maailma läks neid manustades tuhmiks ning need talle enda ei sobinud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles