Algasid seriaali «Sherlock» neljanda hooaja võtted

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesina ja Martin Freeman Dr. John Watsonina
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesina ja Martin Freeman Dr. John Watsonina Foto: SCANPIX

Briti ringhäälingu BBC teatel algasid sel esmaspäeval, 4. aprillil menuseriaali «Sherlock» neljanda hooaja võtted, milles peategelasi Sherlock Holmesi ja dr. John Watsonit kehastavad ikka Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman.

«Sherlocki» neljanda hooaja esimeseks režissööriks on kinnitatud Rachel Talalay, kelle käe all on valminut teise menusarja «Doctor Who» kaheksanda ja üheksanda hooaja osad.

«Sherlocki» neljandast hooajast ja Talalay valimisest teatasid produtsendid Mark Gatiss ja Steven Moffat.

«Oleme jõudnud «Sherlockiga» neljanda hooajani. Ükskõik, kuhu me ka ei läheks või mida teeks, viivad kõik teed alati tagasi Baker Streetile ja sinna jõudmine on nagu kojujõudmine. Sherlock Holmesi ja John Wattsoni ellu saabuvad minevikuvarjud, tuues kaasa uusi seiklusi, romantikat ja terrorit. See on lugu, mis peab jätkuma,» teatasid produtsendid.

Neljanda hooaja osad peaks vaatajateni jõudma 2017. aasta alguses, esmalt Ühendkuningriigis ja siis teistes riikides.

Neljandat hooaja osade tegemisega taheti juba varem alustada, kuid siis olid peategelaste Cumberbatchi ja Freemani võttekalendris teised plaanid ja see tuli edasi lükata.

Moffat ja Gatiss paljastasid, et lisaks Cumberbatchile ja Freemanile näeb teisi armsaks saanud tegelasi, kuid mängu tuuakse ka imik.

Kõige suuremaks lahtiseks küsimuseks on Sherlocki igipõline vaenlane Dr. Moriarty, keda kehastab Andrew Scott.

Kuna dr. Watson abiellus, siis näeb ka tema naist Mary Watsonit (Amanda Abbington). Tegijate sõnul Sherlockile dr. Watsoni naine meeldib ning nad kõik kolm käivad veelkord läbi «kuritegevusepõrgu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles