Elu24 galerii! Popdiiva Mariah Carey võlus Saku Suurhalli publiku oma imelise häälega juba esimesest noodist alates

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 6.aprillil esines Tallinnas Saku Suurhallis oma tuuri "Sweet Sweet Fantasy" raames maailmakuulus popdiiva Mariah Carey, kes andis Eesti publikule meeldejääva elamuse, võludes saalitäie rahvast juba esimest noodist alate.

Nagu õigele glamuursele popdiivale kohane, kanti Mariah Carey lavale plate peal, kandjateks musklis meesterahvad, kes läbi live'i ka oma osavaid tantsuliigutusi demonstreerisid. Muide, superstaari ilule ei pakkunud laval konkurentsi ühtegi teist naisterahvast, sest Mariah oli ainus naine rambivalguses.

Kui tantsijad olid osavad ning nende musklid ilusad ja Mariah'i hääl lausa lummav, siis tantsimisega naine ise ei hiilanud. Staar kõndis laval ringi kõrgetel kontsadel ja kohati veidi taarudes, vahel istudes ja seksikalt kükakile laskudes. Aga eks me käisimegi mõttega, et lasta end võrgutada just tema imeliselt kõlaval häälel.

Superstaarile kohaselt lahkus naine aeg-ajalt lavalt, et vahetada üks sillerdav õhtukleit või body teise vastu. Nautida sai vist koguni ligi viite kostüümi, mis säraga ka viimaste ridadeni jõudis.

Staari surematud hitid nagu näiteks "Hero" ja "Without You" jäävad kõrvu kummitama veel kauaks, ja tuleb tõdeda, ei olnud sugugi raisatud aeg selle naise häält nautides,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles