Rahvas vihane! Diiva Mariah Carey tuli lavale mitu tundi oodatust hiljem (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: elu24.ee

Popdiiva Mariah Carey saabus Tallinnasse kaks tundi oodatust hiljem, mis mõjus Saku Suurhalli tulnud fännidele äärmiselt ärritavalt.

Kontserdisaali uksed avati juba kell kuus õhtul ning piletil oli show alguseks märgitud kell seitse. Diiva astus lavale aga alles kell üheksa!

Korraldaja selgitusest võib järeldada, et Carey pidigi kell üheksa lavale tulema. Rahvas on aga vihane, et seda piletil selgelt välja ei toodud.

Fännid väljendasid oma pahameelt sotsiaalmeedias.

«Korraldajast oleks olnud viisakas panna piletile kontserdi tegelik algusaeg, sest praegune olukord, kus ma istun lihtsalt 2 tundi oodates, ei ole normaalne - ka külastaja aeg on väärtuslik, eriti töönädala keskel!» arvas Ilona R. ürituse Facebooki lehel.

«Meil on viis last, kes ootavad vanaemaga kodus, ja me kuulame siin lihtsalt kolm tundi muusikat? Abikaasa just lahkus, sest see oli tema jaoks liig,» kritiseeris Irina B.

«Uksed avatakse kell 18, pihta hakkab kell 19, Mariah tuleb kell 21! Mida helli ma siin nii kaua passima pean? Kuulan DJ-d ja söön Hessi burgerit? Viisakas oleks inimestele teada anda, millal reaalselt asjad pihta hakkavad. Hetke olukord on täielik aja raiskamine iga inimese jaoks!» kostitas Kerli R. korraldajat karmide sõnadega.

 

Mariah Carey kontsert.......algus pidi olema 19.00.....ikka istume ja loodame

Posted by Kristel Tandre on Wednesday, April 6, 2016

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles