ELU24 LIVE: Külas käis mõnda aega avalikkuse eest varjus olnud lauljatar Helen Adamson uute lugudega (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas sel neljapäeval, 7.aprillil endiselt muusikalainel ja seekord käis külas mõnda aega avalikuse eest peidus olnud lauljatar ja laulukirjutaja Helen Adamson, kelle sulest saame kuulda ka uusi lugusid. Vaata järele, mis lugusid Helen saates esitas!

Foto: Erlend Štaub

26. jaanuaril 1987.aastal Võrus sündinud Helen Adamson on armastatud Eesti laulja ja laulukirjutaja, kes sai kuulsaks pophitiga «Kas tead?» 2010.aastal.

Lugu on kaver itaalia laulja Jovanotti (Lorenzo Cherubini) hittloost «A te». Helen kirjutas sellele ise sõnad ja lugu sai pealkirja «Kas tead?». Loole lõi lisaks DJ Whril remiksi, millele valmis hiljem ka muusikavideo. Lugu pälvis kohe tähelepanu ja sai üheks mängitavamaks looks paljudes eesti raadiojaamades.

2014.aastal ilmus Helen Adamsoni omanimeline debüütalbum. Artistinime Hylene alt on naisel ilmunud ka 2007.aastal album «Täna rikun ma reegleid».

16.märtsil üllatas lauljanna fänne üle mõne aja singli nimega «Peegel Peegel». Mõnda aega hoidis Helen avalikkuse tähelepanu eest kõrvale, sest pidas võitlust depressiooniga. 

Foto: Erlend Štaub

«Ühiskonnas on paraku kuidagi nii kujunenud, et depressioon oleks justkui väljamõeldud haigus, küsitakse, kas ma ei saa endaga hakkama või?» avaldas Helen tundliku teema kohta meedias. 

Üle tüki aja sai naist taas seltskonnas näha kevadise Tallinn Fashion Weeki aegu, kus Helen punasel vaibal säras ja avameelselt oma kogemusest ja uuest muusikast rääkis.

Praeguseks on naisel esinemisi piisavalt, ta on saanud puhata ja ootab pikisilmi suve. «Mul on värsket energiat väga palju, tunnen end kui elektrijänes,» rääkis Helen, et pikka aega pole sellist asja olnud. «Ma ei tundnud ennast iseendana ja kõik asjad olid nagu valesti,» lisas Helen, et loodab, et depressiooni aeg jääb tema jaoks minevikku ja ehk ei pea ta seda uuesti läbi elama.

Foto: Erlend Štaub

Helen Adamson külastas Elu24 live'i neljapäeval, 7.aprillil kell 12.00! 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles