Pidutse koos superstaariga! Jüri Pootsmann rokib reedel klubilaval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: külas on Jüri Pootsmann; saatejuht Anu Saagim
Elu24 live: külas on Jüri Pootsmann; saatejuht Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Hetke kõige populaarseim ning kuulatum meesartist Jüri Pootsmann astub klubis Teater ülesse juba sel reedel, 8.aprillil! Teater Live Concert peo raames on kõigil hea muusika huvilistel võimalus alustada oma nädalavahetust aasta meesartisti täispika live-kontsertiga ööklubis Teater! 

«Ootan kõiki oma sõpru ning fänne soojalt kaasa elama, sest pole varem klubis Teater üles astunud ning ootame seda bändiga väga!» vastas Jüri Pootsmann, kui küsisime, millised on tema ootused seoses reedel, 08.aprillil aset leidva Teater Live Concert peoga, kus ta täispika kontsertkavaga üles astub. 

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks uurisime, kuidas ta end tunneb peale Eesti laulu võitmist «Tunne on võimas, kuid samas ka hirmutav - suurte tiitlitega tuli kaasa ka suur vastutus. Loodan, et ei vea ühtegi eestlast alt.» 

Foto: Erlend Štaub

Teater Live Concert on üritustesari, mis toob klubi Teater lavale parimad Eesti artistid täispika kontsertkavaga! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles