Michelle Rodriguez: ma olin kade, et Paul Walker suri enne mind

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MICHELLE RODRIGUEZ, PAUL WALKER, TYRESE GIBSON, VIN DIESEL
MICHELLE RODRIGUEZ, PAUL WALKER, TYRESE GIBSON, VIN DIESEL Foto: SCANPIX

«Kiirete ja vihaste» näitlejanna Michelle Rodriguez tunnistas, et pärast kaasstaar Paul Walkeri surma 2013. aastal valdas teda kadedus.

Rodriguez räägib uues dokumentaalfilmis «The Reality of Truth», et tarvitas pärast Walkeri traagilist hukkumist psühhedeelseid narkootikume, vahendab TMZ.

«Kui kaotasin Pauli, elasin terve aasta nagu loom. Mida ma oleksin pidanud füüsiliselt tegema, et saada peast mõtted eksistentsialismist? Kuidas saaksin mitte mõelda sellele, kuidas me tuleme siia ilma ja võime kaduda igal hetkel? Kuidas saaksin need mõtted peast?»

Rodriguez käis Peruus spirituaalsel retkel ning kasutas psühhedeelset taime ayahuasca't, mis tõi esile «kõige hävingu, mida ta ealest teadis».

«Tegin kõik, et enda eest põgeneda. See tripp tegi mind kurvaks, et Paul jättis mu siia. See polnud kurbus, et ta on läinud, vaid rohkem kadedus, et ta jõudis sinna esimesena,» seletas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles