Täna «Radaris»: Priit Toobal: Kapo tegi mulle ettepaneku koguda tõendeid Savisaare vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal astus riigikogu liikme kohalt tagasi
Priit Toobal astus riigikogu liikme kohalt tagasi Foto: «Reporter» / Kanal 2

Keskerakonna peasekretärist Priit Toobalist on viimaste aastate jooksul saanud kõige skandaalsem poliitik. Seejuures on ta kiivalt hoidunud pikkade intervjuude ja selgituste jagamisest. Tänaõhtuses "Radaris" teeb Toobal erandi ja räägib, kuidas skandaalidesse sattumine on teda mõjutanud.

Nii tuleb jutuks 2011. aastal toimunud läbiotsimine, mille käigus Kaitsepolitsei otsis läbi Keskerakonna kontori ja Priit Toobali kodud Tallinnas ja Viljandimaal. Toobal avalikustab seni varjul olnud detaili, et Kapo tegi talle ettepaneku Savisaare järelt nuhkima hakata. Nii oleks Toobal ise oma sõnade kohaselt pääsenud läbiotsimisest.

Lahkamisele tuleb ka Toobali kõige viimane skandaal, kus ta hoolimata kehtivast kriminaalkaristusest soovib saada Erakondade Rahastamise Järelvalve Komisjoni liikmeks.

Vaata siit videost, kuidas Toobal põhjendab enda määramist Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni liikmeks ning avaldab oma plaani komisjoni töö muutmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles