Galerii! Alen Veziko ja Luisa Värgi maagilist mõisakontserdit käis nautimas ka peaminister Taavi Rõivas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 1. aprillil Kõue mõisas toimunud kontsert "Maalida võiks maailma" tõi sinna Luisa Värgi ja Alen Veziko muusikat nautivaid inimesi, teiste hulgas oli kohal ka populaarse naisartisti elukaaslane, peaminister Taavi Rõivas koos nende tütrega. Kahe muusiku kontsert pakkus kuulajatele palju positiivseid muusikaelamusi.

"Kontsert oli suurepärane, koht oli hubane ning muusika mõnus, rahvast oli parasjagu, sai täpselt näha, mis laval toimub, samuti oli see energia, mis tuli esinejatelt ning publikult, väga soe. Kui te veel ei ole kontserdile jõudnud ega piletit soetanud, siis soovitan soojalt minna kas pere, sõprade või kallimaga nautima imelist õhtut," ütleb Kõue mõisakontserdil käinud Joanna Müür.

Foto: Martin Koulen

Alen Veziko ja Luisa Värk käisid ühisel tuuril viis aastat tagasi ning tahavad nüüd 22 kontserdiga Eestile tiiru peale teha. Järgmine kontsert toimub juba homme, 5. aprillil Elva Kultuurikeskuses Sinilind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles