Rootsi kuningliku pere teatel ristitakse prints Oscar 27. mail

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kuningliku pere liikmed vasakult paremale:kuningas Carl XVI Gustaf,kuninganna Silvia, kroonprintsess Victoria, prints Daniel, prints Carl Philip ja printsess Sofia
Rootsi kuningliku pere liikmed vasakult paremale:kuningas Carl XVI Gustaf,kuninganna Silvia, kroonprintsess Victoria, prints Daniel, prints Carl Philip ja printsess Sofia Foto: SCANPIX

Rootsi kuninglik pere teatas, et kroonprintsess Victoria ja prints Danieli poeg, prints Oscar ristitakse 27. mail kuningalossi kabelis.

2. märtsil Stockholmis Karolinska haiglas sündinud prints on oma ema, kroonprintsess Victoria ja vanema õe, printsess Estelle`i järel Rootsi troonipärimisjärjekorras kolmas, edastab The Local.

Rootsi kuningliku pere kõige uuem liige kannab ka Skåne hertsogi tiitlit.

Päev pärast printsi sündi teatas ta vanaisa, kuningas Carl XVI Gustaf, et poisi nimeks saab Oscar Carl Olof.

Rootsi kuningal ja ta abikaasal, kuninganna Silvial on nüüd neli lapselast, prints Oscar ja printsess Estelle ning Londonis elava printsess Madeleine`i lapsed printsess Leonore ja prints Nicolas.

Varsti on Rootsi kuninglikus peres oodata veel üht last, sest prints Carl Philipi kaasa, printsess Sofia peaks sünnitama selle kuu lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles