Raplamaa kauneimaks naiseks valitud Nele: soovitan missivõistlusel osalemist igale neiule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raplamaa kauneimaks naiseks valiti Nele
Raplamaa kauneimaks naiseks valiti Nele Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

Eestimaal ei ole just palju paiku, kus naiseilu au see hoitakse ja seda ka hinnata osatakse. Seda ei saa väita Raplamaa kohta, kus eile õhtul krooniti Miss Raplamaa 2016.

Vaata täpsemalt videost! 

Juba 22. korda kuulutati Raplas välja miss Raplamaa 2016. Glamuursest õhtust, kust ei puudunud talendi-, bikiini- ja piduliku õhtukleidi voor, oli osa tulnud saama terve spordisaalitäis rahvast.

Pidulikule missivõistluse lõppvoorule eelnes aga mitu kuud tõsist tööd

Miss Raplamaa 2016 korraldaja Kaisa Kuusemets: Tüdrukud said väga suure koolituse. Nad said õppida kõndi, käitumist, toitumist.

Miss Raplamaa 2016 korraldaja Maris Laev: missitiitliga kaasneb avalik tähelepanu ja ta esindab ju ikkagi meie Rapla valda erinevatel üritustel.

Raplamaa omavlitsusteliidu juht Margus Jaanson: See missivõistlus on Raplamaale suur õnnistus!

Missivõistluse võitja Nele: Emotsioonid on ülevad, ülevad, ülevad! Super! Kõige raskem oli minu jaoks siiski enda esitlemine, aga samas oli see ka õpetlik. Aga ma teeksin kõike seda uuesti, iga kell ja soovitan seda ka igale neiule. See annab väga palju.

Mulle andis see võistlus eneseusku, enesekindlust, et ma olen millekski selliseks võimeline.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles