Telli, sõida ja võida! Drivr kampaania loosib õnnelikule võitjale kuuks ajaks auto!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TELLI, SÕIDA JA VÕIDA! Drivr kampaania loosib õnnelikule võitjale kuuks ajaks auto
TELLI, SÕIDA JA VÕIDA! Drivr kampaania loosib õnnelikule võitjale kuuks ajaks auto Foto: MediaMarketing

Drivr alustas 1. aprillist kuni 2017. aasta 31. märtsini kestva kampaania «Telli, Sõida ja Võida», kus iga kas läbi mobiilirakenduse «Drivr», tellimiskeskuse telefonilt +372 8878787 või internetist www.drivr.ee sooritatud ning edukalt lõpetatud tellimus osaleb igakuises loosimises, mille võiduks on kuuajaline Škoda Octavia kasutusõigus. Kampaania käigus saab igal kuul õnnelikuks üks inimene, kes pääseb Eesti üheks parimaks autoks peetava Škoda rooli.

Kampaanias võivad osaleda kõik Eesti Vabariigi elanikud. Kampaanias ei või osaleda Driver Eesti töötajad ja nende perekonnaliikmed ning Driver Eestiga frantsiisilepingu alusel vedusid korraldavate ettevõtete töötajad ja nende perekonnaliikmed. Iga tellimus annab loosimisel ühe hääle.

Kõik kampaania jooksul nõuetekohaselt tehtud tellimused osalevad loosimisel, mis toimub iga kuu 1. kuupäeval Driver Eesti kontoris. Võitjaga võetakse peale loosimist koheselt ühendust ning lepitakse kokku, kuidas võitja oma auhinna kätte saab. Võitja saab auhinna kätte alates loosimisele järgnevast päevast ning võidu üleandmine salvestatakse video ja foto failidena.

Lisainfot kampaania kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles