Elu24 video! Kerli Kõiv avaldas oma tulevikuplaanid Eestis ning esitleb uut singlit (1)

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 2.aprillil kell 01.00 astub lauljatar Kerli Kõiv üles Tallinn Music Weeki raames, esitades Rock Cafe laval uut muusikat. Elu24 kohtus lauljannaga pärast konverentsil üles astumist. Uurisime, mis plaanid on Kerlil tulevikuks ning mis inspireerib tema kirevat ja ulmeliselt ägedat stiili.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Konverentsil Rootsi muusikatööstusest rääkinud Kerli Kõivule jäi kõrvu mõte, et seal aitavad kõik kõiki. «Seal on community teema ja see on see, mida me oleme üritanud siin Eestis hakata aina rohkem looma. Ma loodan, et saame Eesti ka maailmakaardile panna kui koht, kus tehakse ägedaid asju ja kõik väestavad üksteist.»

Foto: Erlend Štaub

Praegu astuvad kodumaised muusikud selle suunas esimesi samme. «Väikest pidi hakkab looma. Näiteks meie Eurovisiooni lugu ja Cartoon, Iiris on meie crew's, tehakse Jüriga lugu. Eks me kõik ole sõbrad ja hängime, tahaks lihtsalt rohkem koos luua ka.»

Muide, Kerli ise tahaks õppida rohkem erinevaid hääletehnikaid.

Vaata videost, mida räägib Kerli uuest ilmuvast singlist ja oma ägedast stiilist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles