Elu24 intervjuu: tegime Ameerika DJ ja produtsendile Joe Kay'le aprillinalja, millise, vaata videost!

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

1. aprillil osaleb Tallinn Music Weeki raames F-hoones Joe Kay, kes on Soulection'i juht ja üks asutajatest - globaalselt tunnustatud platvorm futuristliku muusika ja värskete artistide jaoks. Lisaks plaadileibeli A&R kohustuste eest vastutamisele, juhib ta ka iganädalast 2-tunnist Soulection Radio saadet Apple Music'u Beats1 kanalil, mida kuulatakse rohkem kui sajas erinevas riigis ning on ka rahvusvaheliselt aktiivne DJ.

Joe alustas oma vanaema keldris «Illvibes» nimelise podcastiga, mis kasvas orgaaniliselt aastaga nii, et teda kuulas üle 20 tuhande inimese üle maailma. Pärast Illvibes'i edu pani ta aluse Soulection Radio'le kolledžiraadios K-Beach ning sealt edasi kasvas sellest nimest bränd, plaadileibel ja kultuur.

Elu24 vestles Joe Kay'ga muusikatööstusest, artistidest, kes tema plaadileibeli all on ning raadiost. Samuti rääkisime Tallinn Music Weekist ning sellest, et millega ta astub üles 19:45 Mustas Puudlis vestlusõhtul ning pärast keskööd F-Hoones, kus ta keerutab plaate.

Samuti tegime Joe Kayle aprillinalja, millise, vaata videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles