Endine elukaaslane paljastab: seks Hugh Hefneriga kestis vaid minuti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson Foto: SCANPIX

Playboy jänku Kendra Wilkinson oli vaid 18aastane, kui ta oma inetust väikesest korterist Hugh Hefneri viimase peal villasse kolis ja mehe kulul elama asus. Hefner elas tol ajal koos kolme naisega - lisaks olid tema elukaaslased blondiinidest sekspommid Holly Madison ja Bridget Marquardt.

Aastal 2008 jättis Kendra Wilkinson Hefneri maha ja alustas uut elu atleet Hank Baskettiga, kellega tal on nüüdsest kaks last. Paraku on Wilkinson Hefneri suhtes üsna tänamatu, sest äsjases shows "Kocktails With Khloe" tunnistas ta, kuidas seksis korduvalt samal ajal teiste meestega.

Foto: SCANPIX

Wilkinson märkis, et soovis suguelu nautida ka noorte meestega, mitte vaid 78aastase vanuriga. Oma truudusetust õigustas Wilkinson järgmiselt: "Ma ei petnud teda kordagi tema enda villas. Ma käisin salaja hotellides. Ma ei jäänud vahele..." vahendab The Daily Mail staari sõnu.

Kendra Wilkonson paljastas, et jõudis Hugh Hefneriga voodisse juba teismelisena. "Ma olin tavaliselt väga purjus või üht-teist suitsetanud. Meie vahekord kestis umbes minuti. Seks Hugh Hefneriga oli nagu töö. Ma ei nautinud seda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles