Pilk peale! Staarparmupillimängija Meisterjaan hakkab ETV hommikusaates ilma teadustama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week, linnalava, Meisterjaan
Tallinn Music Week, linnalava, Meisterjaan Foto: Erlend Štaub

Eesti Laulu finalist, Jaan Tätte Juunior ehk Meisterjaan hakkab järmisest nädalast rõõmustama televaatajaid "Terevisiooni" ilmastuudiost ning asub tööle hommikuprogrammi uue ilmateadustajana.

"Mulle on ilm alati meeldinud ja tuli selline pakkumine, et võib hakata ilmapoisiks ja miks mitte. Ma polegi eriti töötanud kunagi, tore oleks tööd teha," avaldas staarparmupillimängija Meisterjaan Menule.

Staar tunnistas, et pärast Eesti Laulu on tema jaoks muusikaga kõik, siiski loodab, et ka ilm suudab teda piisavalt inspireerida: "Võib-olla ma suudan ilmateadustamise mõelda muusikaks enda jaoks."

Vaata videost siin.

Endine ilmateadustaja Henri Laumets avaldas sotsiaalmeedias, et tal on kätte jõudnud aeg, kui tuleb enda järel üks suur uks kinni panna, et hoopis suurem uks lahti teha. "Nimelt annan teada, et aprillikuu jääb mul "Terevisioonis" viimaseks kuuks. Kus ja kuidas mind edaspidi näha saab, jätan veel saladuseks. Küll aga saan uhkusega teada anda, et minu mantlipärijaks saab Jaan Tätte Jr! Tuult tiibadesse uuele kolleegile!" kirjutas mees Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles