Selgusid Eesti parimad ööklubid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Tallinn stiilipidu "Ehitajate eri".
Ööklubi Tallinn stiilipidu "Ehitajate eri". Foto: Club Tallinn

15. detsembril selgus taas lõppeva aasta Eesti ööklubide paremik − esikoha pälvis Club von Überblingen, Tartu populaarseima pidutsemispaigana platseerus kolmandale kohale Club Tallinn.


Kahe kuu vältel toimunud avalikul internetihääletusel aasta parimaks klubiks kuulutatud Club von Überblingeni meeskonnale tuli võit üllatusena, kuna mullu jäi klubi neljandale kohale.

Überblingeni juhataja Kristi Punnisson peab edu võtmeks live-esinemisi Eesti tipparstitistega. Lisaks aitasid naise hinnangul võidule kindlasti kaasa trendikad üritused, mis on suunatud nooremale generatsioonile, kuna lõviosa häältest tuli just noortelt klubikülastajatelt.

Eesti klubimaastikul teise koha saavutanud Club Hollywoodi turundusjuht Katrin Jaaska hindab aga edetabelitest hoopis suurema tunnustusena seda, kui klubitajad jätkuvalt Hollywoodis käivad ning sealse puusanõksu soodustava tantsumuusika taktis end hästi tunnevad.

„Meie klubis võid olla sina ise − hakkaja, energiline ning igati positiivne noor inimene, kes elunautlemist patuks ei pea,“ ütles Jaaska.

Tartu noorte seas populaarseimaks ööklubiks kujunenud Club Tallinn pälvis tänavu ka üleriigiliselt tähelepanuväärse kolmanda koha. Club Tallinna programmijuhi Karl Kukke sõnul tuli Tartu parima klubi tiitel ka neile üllatusena, kuna ülikoolilinnas on palju ööklubisid, kes pretendeerivad samale sihtgrupile.
 

„Rõõm on tõdeda, et meie suur töö just noortele atraktiivse klubiprogrammi pakkumisel on end ära tasunud ning suur hulk pidutsejaid on meilt positiivse elamuse saanud,“ märkis Kukke.

Teist aastat järjest hääletust korraldanud Mario Liimanni sõnul olid esikolmiku hääled väga tasavägised ning kõigest mõnehääleline erinevus määras koha. Ta lisas, et tulevikus on võitjatele plaanis korraldada auhinnagaalasid  ning anda välja preemiaid.

Alates 1. oktoobrist kuni 1. detsembrini andsid oma lemmikklubile hääle umbes 3500 noort. Sama hääletuse raames said noored lisaks ööklubidele hääli anda ka riigi parimatele plaadikeerutajatele ning tantsumuusika üritustele.

Täpset ööklubide ja DJ-de paremikku saab näha aadressil www.eestidj.ee.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles