Magnum Double vallandas fashionistades tõelised kiskjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24.- 25. märtsil kogunesid Kultuurikatlasse moegurmaanid, kellel oli esimestena võimalus proovida Magnum’i uusi topeltahvatlevaid jäätiseid Magnum Double.

Tõelistele nautlejatele mõeldud Magnum Double’id on kaetud kahekordse šokolaadikihiga, mille vahel on kolm erinevat külluslikku maitset – šokolaad, karamell ja maapähklivõi.

Magnum üllatas külalisi tõelise linnadžungliga, mille taustal said moesõbrad – inspireerituna Magnum’i ahvatlusest – vallandada endas tõelise kiskja.

Tallinn Fashion Week’i kümnenda juubeli raames esitlesid uusi kollektsioone Althea by Thea Pilvet, Denim Dream, Piret Ilves, Iris Janvier, Liina Stein, Katrin Aasmaa, Perit Muuga, Year by Raivo Holm, Mammu Couture ja Embassy of Fashion.

Magnum on juba aastaid toetanud Eesti moodi ja teinud koostööd Eesti moekunstnikega. Eelmisel hooajal disainis Tiina Talumees Magnum Couture erikollektsiooni, üle-eelmisel aastal ühendati jõud Tallinn Dollsiga. Ka sel aastal on Magnum plaanis midagi vägagi põnevat. Rohkem infot juba peatselt Magnumi Facebooki lehel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles