Video: sushiburgerid on maailma vallutav uus söögitrend

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sushi
Sushi Foto: SCANPIX

Jaapanist pärit suhi on nüüdseks kogu maailmas populaarne, kuid uueks, kiiresti levivaks trendiks on sushiburgerid, mis on tavasushist märgatavalt suuremad.

Tegemist on sushiriisist valmistatud kookidega, mis välimuselt on sama kujuga, mis burgerisaiad ning sushiburgerisse on lisatud näiteks avokaadot, ingverit, merevetikat, kanaliha, hakklihakotlett, lõhe ja muud, mis sobib, edastab Daily Mail.

Sushiburgerit saab teha ka taimetoitlastele, selles on siis lisaks riisile vaid puu- ja juurviljad, mitte aga kala või liha.

Nii nagu tavalist sushit, saab ka sushiburgereid süüa pulkade abil, kuid ka kahvliga, kuna burger on suurem. Riisikook laguneb kiiresti ja selle tõttu võib taldrikule tekkida «prügimägi», kuid seda burgerit söönute sõnul ongi maistete segunemine huvitav.

Sushuiburgeri fännide sõnul saab selles olevate ainetega varieerida vastavalt maitsele ja vajadustele nagu ka tavalise burgeriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles