President Eisenhoweri järeltulija arvates on taimetoitlased «tulnukatemagnet»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Toitumisspetsialistid soovitavad aina enam toituda värskest puu- ja juurviljast, kuid kas see millest inimesed toituvad, mõjutab kogu universumit?

USA kunagise presidendi Dwight Eisenhoweri järeltulija Laura Magdalene Eisenhoweri teatel mõjutab see, mida Maa seitse miljardit inimest söövad otseselt seda, kas teiste planeetide elanikud ehk tulnukad või meie planeedil elavad vaimud tunnevad meie vastu huvi või mitte, edastab foxnews.com.

Laura Eisenhoweri sõnul saab taevaste olendite alla liigitada nii tulnukad, vaimud, päkapikud, kääbikud, haldjad, inglid ja veel sama masti tegelased.

Ta lisas, et  on olemas palju erinevaid eluvorme, mida ei pruugi alati silmaga näha.

«Inimesed peaksid mõistma, et ka nemad on multidimensionaalsed olendid vastavalt oma energiale, vibratsioonile ja tunnetamisele. Inimesed näevad maailma erinevalt, sest see, mis on ühe jaoks reaalne, ei ole seda teise jaoks ja vastupidi,» teatas presidendi järglane.

USAs tuntakse Laura Eisenhowerit kui selgeltnägijat, kellel pakub erihuvi see, mida ja kuidas inimesed söövad ning kuidas see neid ümbritsevat mõjutab. Lisaks on tal oma orgaanilist toitu pakkuv firma.

Ameeriklanna sõnul mõjutab toit otseselt tundeid, mõtteid ja keha ehk kogu meie olemust.

Eisenhoweri arvates on tänapäeval tavaviisil toodetav toit «räpane», muutes meie energia viletsaks ja nõrgaks, samas kui orgaaniline ja ökoloogiline toit tekitab puhast energiat.

«Lihasööjatel on madal ja must energia, mis on taevaste olendite, ka tulnukate jaoks eemaletõukav. Taimetoitlastel seevastu kerge ja puhas energia, mille tõttu taevased olendid on neist inimestest huvitatud. Tulnukad valivad välja just sellised inimesed ja võtavad nendega kontakti,» selgitas naine.

Eisenhoweri sõnul ei ole ta läbi ja lõhki taimetoitlane, sest ta sööb vahel mune ja piimatooteid.

Ta soovitab neile, kes on huvitatud tulnukatest, inglitest ja teistest sellistest olenditest, süüa puhast ja ökoloogilist toitu, sest vaid nii on kontakt võimalik.

Laura Eisenhoweri söögi ja tulnukate vahelist teooriat ei saa tõestada, kuid nagu näha tal on taevaste olendite vastu samasugune huvi nagu ta vanavanaisal Dwight Eisenhoweril.

USAs liigub seni jutt, et president Dwight Eisenhower allkirjastas 1953. aastal Maale saabunud tulnukate esindajatega mittekallaletungi lepingu. Ei ole teada, kas see president oli taimetoitlane.

Dwight Eisenhower (1890 - 1969) oli USA 34. president aastatel 1953 – 1961. Teise maailmasõja ajal oli ta Euroopas liitlasvägede ülemjuhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles