Tallinn Music Weekil esimest korda lava üksnes funk-soul-jazz muusikaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lexsoul Dancemachine
Lexsoul Dancemachine Foto: Kalle Veesaar

Estonian Funk Embassy esitleb kohalikke ja lähinaabrite heatujumuusika grupeeringuid Telliskivis, Erinevate Tubade Klubis, 2. aprillil algusega 18.00.

Lisaks eesti skeene lipulaevadele Lexsoul Dancemachine ja Estrada Orchestra tulevad lavale ka soome kultusbänd Eternal Erection, süvafunk’i viljelev Peterburi grupp Great Revivers, jazz-funk-fusion orkester Very Cool People Lätist ning moodsa r’n’b ja souli ansambel Retro Future Taanist. Bändidega ühinevad mitme Londoni plaadifirma bossid DJ-puldi taga ja erikülalistena löövad õhtu juures kaasa JJ Street Lockers tantsijad.

2016. aastast tegutsev Estonian Funk Embassy pürgib selle poole, et ühendada kodumaine ja välismaine funk-soul skeene, vahendada artiste ning pakkuda väljundit kõigele, mis seostub heatujumuusikaga.


Hiljuti õnnestus Estonian Funk Embassy saadikul missioon avada eesti muusika jaoks värav Inglismaal. Nimelt mängis Craig Charled Lexsoul Dancemachine'i lugu "Beef Grinder" 2 miljonilise nädalase kuulajaskonnaga raadiojaamas. The Craig Charles Funk and Soul Show on UK tähtsaim raadiosaade antud muusikastiili uustulnukate tutvustamisel ja London kõige tihedama konkurentsiga skeene Euroopas. Temasarnase maitsekujundaja kübarakergitus nii Facebookis kui raadioeetris avardab Lexsoul Dancemachine'i võimalusi UK's mängida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles