Valgevene laulja tahab Eurovisioonil esineda alasti koos elusate huntidega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevene laulja Ivan
Valgevene laulja Ivan Foto: Youtube

Valgevenet esindab selle aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel laulja Ivan (kodanikunimega Aleksander Ivanov), kes esitab pala «Help You Fly».

Vene lehekülje LifeNews.ru andmetel tahab Valgevene laulja Rootsis Eurovisioonil esineda täiesti alasti, olles ümbritsetud elusatest huntidest.

Väidetavalt on Ivan harjutanud hunte palaga ja loomatreenerite abil õpetanud neile lavalist liikumist.

Proovidest meediasse jõudnud piltidel on näha hunte üsna kurjakuulutavate ja ohtlikena.

Ivani plaan esineda alasti koos huntidega võib minna vett vedama, kuna Eurovisiooni lauluvõistluse reeglid ei luba laval kasutada elusaid loomi, samas aga puuduvad reeglid alasti esinemise kohta.

Valgevene laulja ja ta meeskond loodavad, et nad saavad Eurovisiooni korraldajatega ta ebatavalise etteaste suhtes kokkuleppele.

«Me ei ole saanud korraldajatelt veel oma palvele vastust. Meie eesmärgiks on pakkuda ebatavalist vaatepilti koos suurepärase palaga ja teeme kõik, et see teoks saaks,» lausus laulja produtsent Viktor Dobriš.

Eurovisiooni lauluvõistlus toimub selle aasta mais Rootsi pealinna Stockholmi kuulsas Globeni kontserdipaigas.

Esimene poolfinaal on 10. mail, teine 12. mail ja finaal on 14. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles