Elu24 video! Danel Pandre avaldas, milline nišš vajaks Eesti muusikamaastikul täiendust

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Fonogrammitootjate Ühing korraldas 29.märtsil teistkordselt Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade jagamise. Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 võitjad kuulutati välja pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi.

Aasta manageri, aasta muusikaettevõtja ning aasta muusikatootja tiitli pälvinud Danel Pandre rääkis Elu24-le, et on alustanud aastat juba mitmendat korda lubadusega, et sellel korral ta ei rabele ega tõble nii palju ning ei lähe kõigega kaasa, mis tundub põnev ja proovib aega leida iseenda ja lähedaste jaoks. «Eelmine aasta selles mõttes ei olnud erand, et «rahulik» aasta algas hoogsalt ja lõppes veel hoogsamalt,» lisas The Suni pillimees, et talle meeldib sellist elu elada, et koguaeg on midagi teha. 

Foto: Erlend Štaub

Danel Pandre sõnas, et tema edu võti on kutsumus. «Minu soovitus on see, et hingekeeled peavad liikuma, kui sa midagi teed ja siis hakkavad asjad juhtuma ka. Ma arvan, et eneseusk, millega kaasneb ka enesekindlus, viib raudselt tulemusteni.»

Kas Eesti muusikamaastikul on veel midagi puudu, mis vajaks täitmist? Danel Pandre sõnul on see muusikaettevõtlus. «Et sa tegeled igapäevaselt sellega, et muusikaga seonduv oleks võimalikult hästi kommunikeeritud, teostatud, ideeliselt läbi mõeldud, rahastatud, midaiganes seal teha on,» lisas Pandre, et muusikaettevõtjatest on kõige suurem puudus. Artiste ja kommunikatsiooniväljundeid on mehe sõnul piisavalt.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles