Vaata: kõrgelt hinnatud vokaalkuuik Estonian Voices avaldas uue muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Voices
Estonian Voices Foto: Viljandi Vibes

Eestis tugevaid laineid löönud vokaalansambel Estonian Voices tuli välja uue videoga loole “Ära löö noorikut”. Tehtud töö sai valmis Viljandi Vibes sessioonide raames.

Estonian Voices on nii Eestis kui Euroopas kõrgelt hinnatud vokaalkuuik, kes viljeleb jazzi ja folkloori sugemetega a capella muusikat. Kui kollektiiv on enim tuntud lõbusate  jazz/pop hittidede arranžeeringute poolest, siis just valminud video jaoks helisesid nende hinged hoopis sügavamatel taktidel. Kuuik esitab efektselt läbi komponeeritud muusikat, mis ei tohiks kuulajat külmaks jätta. 

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Viljandi Vibes on esindatud ka selleaastasel Tallinn Music Weekil, presenteerides neljapäeval ning reedel Haiku Design Stuudios oma linnalava, misjärel kolides laupäevaks Biit Me plaadipoodi, et samal lainel jätkata. Viljandi Vibesi tegemisi saab jälgida nende kodulehelt ja Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles