Kuula: staarisaate kasvandik Katrin Ruuse avadas täna uue kauni loo «Sõda»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live`i tuleb külla superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud nooruke muusik Katrin Ruuse
Elu24 Live`i tuleb külla superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud nooruke muusik Katrin Ruuse Foto: Erakogu

Täna 30.märtsil on ilmunud Katrin Ruuse uus singel «Sõda». Loo viisi ja sõnade autoriks on Katrin Ruuse ning loo produtseeris Siim Sillamägi. Loole filmiti video Patarei vanglas ning video autoriks on Rauno Oolberg.

Lugu räägib purunevast armastusest, valusatest, kuid värsketest tunnetest veel enne seda, kui inimesed on lõplikult valmis oma teed lahutama. «Vahel lihtsalt tead, et mis ootab ees, aga võitled ikkagi selle vastu ja tahad kõike parandada. Suhete puhul on mõnikord parim parandus need lõpetada. Minu jaoks on lugude kirjutamine nagu teraapia, saan kõik oma tunded ja emotsioonid välja elada ning neid jagada ka teistega. Lugu «Sõda» sündis umbes poolteist aastat tagasi, olen juba ammu tahtnud seda lugu avaldada, kahjuks või õnneks ei ole ma varem saanud seda teha, kuid tunnen, et nüüd on õige aeg, haavad on paranenud ja alles on jäänud vaid üks viis, mis mulle neid vahel meenutab,» kommenteeris Katrin Ruuse.

Katrin Ruuse võib ära tunda telesaate «Eesti otsib superstaari» 2012. aasta finalistina, kus ta pälvis kümnenda koha. Ta on teinud koostööd Ardi Kaljuveega, kellega on ta välja andnud 2 lugu «Tell me» ning «Jahitav» ja Anterro Ahoneniga, kellega koostöös valmis enne jõule lugu «Kiirga soojust» ning viimasega on ka tuleval aprillikuul oodata uut lugu. Katrin esineb ka 31. märtsil koos Siim Sillamägiga kell 12.00 Elu24 live'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles