Kohus määras mehelt südame välja lõiganud naisele surmanuhtluse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Bangladeshi Khulna kohus määras surmanuhtluse naisele, kes oma kallima kõri läbi lõikas ja tema südame eemaldas.

Kui see surmanuhtlus, mis on poomine, tõesti toime pannakse, siis see Bangladeshis esimene kord, mil naine kaotab elu poomise läbi, edastab AFP.

Prokurör Quazi Shabbir Ahmedi sõnul muutus 21-aastane Fatema Akhter Sonali vägivaldseks pärast seda, kui 28-aastane Emdadul Haq Shipon temaga abielluda ei tahtnud ja mees ei eemaldanud oma arvutist nende seksivideoid.  

«Meie riigis ei mõisteta naisi tavaliselt surma, kuid selle naise juhtum on äärmuslik. Naine tunnistas kohtus kallima tapmise üles, » teatas prokurör.

Sonali sõnul pani ta Shiponi mullijooki 20 unerohutabletti ja mees jõi joogi ära teadmata, mis selles on.

Pärast seda, kui mees kaotas teadvuse, sidus naine ta käed-jalad kinni ning tõmbas noaga kõri läbi. Siis avas naine mehe rinnakorvi ja eemaldas südame, mis oli tema jaoks võidusaak.

«Naine selgitas kohtus, et teda huvitas, kui suur mehe süda on. Kohtu alla antu lisas, et mehel pidi olema «suur süda», et tema vastu selliseid julmusi korda saatis,» lisas prokurör.

Sonali pani kuritöö toime juba 2014. aastal ja saab nüüdse kohtuotsuse edasi kaevata kõrgemasse kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles