Elu24 video! Uudne portaal Loom24 kutsub kokku neljajalgsed ja nende inimsõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Interneti avarustes on hoogu võtmas uus portaal, mis rõõmustab eelkõige kõiki loomasõpru. Nimelt on 31. märtsil avanemas Eesti esimene terviklik lemmikloomaportaal loom24.ee, kuhu on kaasatud mitte ainult kassid-koerad, vaid ka suuremad pudulojused. Võtsime ette lõbusa külaskäigu Loom24 kontorisse.

Infovahetuse edukaks toimimiseks on Marten Merila, Mette Õun, Kauri Pannas ja Joosep Soorsk koondatud kõik loomasõbrale vajaliku ühte kohta: uudised, suhtluse, kuulutuste jätmise võimaluse ja tooted-teenused.  Loomaportaalile kohaselt ei puudu meeskonnast ka neljajalgne, kelleks on elava loomuga Bostoni terjer Bruno. Olgu veel öeldud, et sellesse portaali võite ise postitada nii palju koerapilte kui tahate!

Foto: Laura Arum-Lääts

Portaal saab lanseeritud suurejooneliselt ja isuäratavalt 31. märtsil Tallinna Lillepaviljonis koostöös Varjupaikade MTÜ-ga korraldatava heategevusliku kolmekäigulise õhtusöögiga KarvaBall, mille tulu läheb Viru ja Võru loomade varjupaikade kliinikuruumide väljaehituseks.

Õhtu kannab endas sõnumit „Kui võtad looma, võta südamega“. Õhtujuhina figureerib laulja ja meelelahutaja Marek Sadam, kes viib läbi mitmeid heategevuslikke oksjoneid, loose ning muud põnevat. Lavale astuvad aga andekad loomasõbrad, kellel on samuti rääkida lugusid oma lemmikutest; esinevad Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kristjan Kasearu.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles