We Love the 90's avalikustab viimase välismaise peaesineja: skandaalne Army of Lovers tuleb esmakordselt Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Army of Lovers
Army of Lovers Foto: Pressimaterjalid

Rootsi tantsumuusika skandaalne trio Army of Lovers esineb megafestivali "We Love the 90's" raames 26. augustil Tallinna Lauluväljakul. Šokikunsti ja tantsumuusika suurtäht on tegemas peale pikka pausi uut comebacki maailma lavadel. Crucifiedi, Obsessioni ja teiste 1990ndate kuldhittidega artist külastab Eestit esmakordselt.

Army of Lovers täiendab kahepäevase suurfestivali "We Love the 90's" esinduslikku artistide rida. Nii astuvad lisaks neile 26 ja 27. augustil Tallinna Lauluväljakul üles Culture Beat, Captain Jack, Dr Alban, Scooter, Londonbeat, Vangaboys, E-type, Alexia ja Basic Element.

 Army of Lovers on 1990ndate üks suurimaid tantsuhittide tootjaid. Retrokullaga on üle loodud nende unustamatud hitid nagu Crucified, Obsession, Sexual Revolution, Israelism, I am, Let the Sunshine In ja paljud teised selle ajastu megahitid.  

 Samahead kui Army of Loversi hitid on kurikuulsad nende videod ja esinemiskostüümid. Rõhutatult skandaalne imago, kus esikohal oli seksuaalse vabakäitumise ülistamine šokeeris toona paljusid.

1987. aastal loodud bänd tegi 1990. aastate alguses läbi peadpööritava edu. Nende neljast albumist oli kõige kuulsam Massive Luxury Overdose, millelt pärinevad artisti suurimad hitid Crucified ja Obsession. 2012 tuli bänd taas kokku ning on seni andnud vaid eksklusiivseid esinemisi, valmistades ette suuremat comebacki.

 Veel kõigest 31. märtsini on Partnerkaardi omanikel võimalus soetada festivali piletid 20% tavahinnast soodsamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles