Kihlveokontor: EOK presidendiks valitakse Jüri Ratas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas ja Sven Sester.
Jüri Ratas ja Sven Sester. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Eesti ennustusportaali OlyBet hinnangul on 15. aprillil Eesti Olümpiakomitee presidendi valimiste kindel favoriit Jüri Ratas, kõige vähem võiduvõmalusi on Tõnu Tõnistel.

“EOK juhi valimised erutavad täna mitte ainult spordirahvast vaid kogu Eesti avalikkust, näib et need on olulisemad kui Eesti või USA presidendi valimised, seepärast lõime ka võimaluse panuseid teha,” märkis OlyBeti ennustuse juht Vladimir Dratsjov.

“Presidendi tooli lähevad püüdma kolm erineva tausta ja suunitlusega tugevat juhti, kellel on oma kindlad toetajad ning keda ühendab eesmärk panna Eesti rahvas liikuma ja tuua valdkonda raha juurde,” lausus Dratsjov.

OlyBeti koefitsientide järgi on Jüri Ratase võit peaaegu et kindel – koefitsient selleks on vaid 1,18. Tõnu Tõniste šansid saada EOK presidendiks on suhteliselt olematud koefitsiendiga 11. Keskmist positsiooni hoidval Urmas Sõõrumaal on vastav koefitsient 5,5 ehk võiduvõimalused on umbes üks viiele.

Korvpalliklubi Rapla Avis peatreener Aivar Kuusmaa tõi Jüri Ratase töö iseloomustamiseks korvpalliliidus välja kaks peamist märksõna – süsteemsus ja noortega tegelemine. “Usun, et paljude korvpallklubide arvates võiks Jüri Ratas endiselt ka korvpalliliitu juhtima jääda,” sõnas Kuusmaa.

“Ükskõik, kes sellele ametipostile saab, ootan temalt prioriteetide paika panemist. Minu arvates, on liikumisharrastus iga inimese asi, tippsport ja tulemust toovate alade paikapanek aga EOK valdkond,” märkis Kuusmaa.  

“Hoolimata Jüri Ratase praegusest kindla favoriidi staatusest saame järgneva kuu jooksul näha põnevat ja sisulist valmiskampaaniat, mille käigus võidakse tänased positsioonid ümber mängida,” tähendas Dratsjov.

Kelle poolt sina oled?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles