Elu24 soovitab: pühenda Tallinn Music Weeki teine päev kunstile, toidule ja vestlusõhtule

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pop-up restoranis käivitus meeleolukas avalike vestluste sari «TMW jutud» - «Millist märki Eesti vajab?»
Pop-up restoranis käivitus meeleolukas avalike vestluste sari «TMW jutud» - «Millist märki Eesti vajab?» Foto: Viktor Burkivski

Festivali teisel päeval soovitab TMW kommunikatsioonijuht Ingrid Kohtla ja Elu24.ee end pühendada kunstile, toidule ja vestlusõhtule.

Täna hoiavad Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus ja TMW viie galerii uksi lahti kuni hiliste õhtutundideni. Kunstihoones toimub kunstnike Kris Lemsalu ja Tiit Pääsukese näituse «Kaunitar ja Koletis» publikuprogramm. 

Kell 17 rända pop-up kohvikusse, et aimu saada, «TMW Talks» programmi raames, mis tuleb pärast aju-arvuti liideste ja inimeste kiibistamise ajastut. Kell 19 saa pop-up restos osa Tokumaru peakoka Daigo Takagi ja Fellini Chef de Cuisine Margo Paluoja jaapanipärasest TMW-eri ühismenüüst (eelmüük tmw.ee) ning kell 21 vaata Kinos Sõprus filmi «Miles Ahead», mis räägib džässigeeniuse Miles Daviese «kadunud päevadest» ja kuula, mida on öelda filmi muusikanõustajal Ed Gerrardil. 

Nende ürituste kohta kogu lisainfo: www.tmw.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles