Sukeldujad võtavad aasta kokku jäises järvevees

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaido Haagen

Sukeldumisklubide ühisüritus «Aasta viimane sukeldumine» algab neljapäeval kell 13 Türi tehisjärves. Pealinna sukeldumiskeskuse Oxygene Türilt pärit instruktor Siim Rammo andis teada, et pärast sukeldumist ehivad kohaletulnud kuuse ja süütavad lõkke.


Rammo sõnas, et oodatud on kõik sukeldujd, kel on tahtmist hooajale punkt panna või lihtsalt järve kaldal üks tore talvine piknik pidada. Korraldajad soovitavad huvilistel kehakinnituseks kaasa võtta toidukraami, mis lõkkel küpsetamist ja metsatingimustes söömist-joomist kannatab.

Pärast sukeldumist läheb üritus edasi Türi ujulas sauna- ja veemõnusid nautides. Sukeldujatele on ujulas reserveeritud saal aasta kokkuvõtete tegemiseks ja üksteise logiraamatute võrdlemiseks. Saalis on kehakinnituseks ka külmlaud. (JT)

TEAVE
Palume varustuse ja osalussoovist teada anda aadressile: info@maremark.ee. Külmlaud ja ujula pääse maksab kokku 150 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles