Galerii: Lätis avati Eesti eeskujul esimene Scape kinosaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 24. märtsil avas Forum Cinemas kinokett Riia kinos Citadele uue kaasaegse kinosaali Scape, mis on Tallinna järel teine samasugune tipptasemel kinosaal Baltimaades. 

Saali ümberehitusse on investeeritud üle miljoni euro ning sellesse on paigaldatud Läti esimene laserprojektor, Dolby Atmos mitmemõõtmeline helisüsteem ning lai, 24-meetrine kinoekraan. 

Uus kinosaal mahutab 600 kohta, mis on Baltimaade suurim saal. Scape kinosaali on paigaldatud laiad ja mugavad premium-klassi nahkistmed. Saali rõdule on rajatud eraldi VIP-ala, kus asub 40 istekohta koos laudade ja valgustusega. 

Kino juurde kuulub ka kaasaegne ja laia valikuga snäkipood. 

Kino avafilmiks oli «Batman vs Superman: Õigluse koidik» (2016). Lähiajal linastuvad uues saalis veel filmid nagu «Džungliraamat», «Kapten Ameerika: kodusõda» ning «Kütt ja kaks kuningannat».

Kino avamisele eelnenud eriüritusel tulid uut kino uudistama Läti kultuuri- ja meelelahutustegelased. 

SCAPE on uue kinosaali premium large format, mille esimene saal avati möödunud aasta oktoobris Tallinnas. Coca-Cola Plazas on poole aastaga Scape saali külastanud juba enam kui 110 000 kinosõpra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles