Loe, mida soovitab Marilyn Kerro täiskuul teha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro naudib puhkust palmisaarel
Marilyn Kerro naudib puhkust palmisaarel Foto: Instagram / marilyn_kerro

23. märtsil kirjutas Marilyn Kerro Facebooki postituse selles, mida teha ööl enne täiskuud ning milliseid näpunäited jälgida. Selleks kuuks on täiskuu möödas, aga need soovitused ei jookse mööda külge alla järgmine kuu. 

«Tuletan Teile meelde, sõbrad, et kõik ehted, kristallid ja väeesemed täna aknale asetad, veel suuremat jõudu ammutama! Kuu on võimas jõuallikas. Lae täna oma kristallid ning mõttes sea eesmärk, mida soovid oma ellu! Homme soovitan kristallid taas oma kohtadele paigutada ning põleta vastavalt oma soovitule küünalt! 

Kollane-tervis, punane/roosa-armastus, roheline-materiaalne edu, must/hall-kaitse! Lähtu nendest värvikombinatsioonidest ning seo mõttes oma sooviga! Küünla juurde aseta homme ka must ahhaat koos bronsiidiga! Keskendu vaid ühele - tähtsaimale!

Lisaks valmista kristallivesi juba täna, mille jätad terveks ööks aknale kuupaistele! Selleks on sul vaja mäekristalli, roosat kvartsi ja ametüsti. Kristallivee valmistamise ajal soovi ning täna ka kõikvõimast universumit oma soovide vastuvõtmise ja täitmise eest! Hommikul joo üks klaas ise ning ülejäänud veega kannust kalla kosutavaks kevadeturgutuseks ka oma taimedele majapidamises!

Kodus kõikidesse nurkadesse soovitan ma asetada pipratera! Las täna öösel kogub pipar negatiivsuse endasse! Hea ei tule enne, kui halb on läinud! Hommikul hävita segav negatiivne energiakogumik pipraterade näol kodust! Soovitan põletada terad, ning maha matta, oma kodust eemale

Maagilist täiskuu ööd mu sõbrad!

Armastusega

Marilyn»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles